• Start
  • Personalia
  • Utdanning og erfaring
  • Kurs og Kompetanse
  • Diverse
  • Søknad
  • Opprett login

Du søker på stillingen "Send oss en åpen søknad"

Vår personverngaranti

De opplysninger som du oppgir i din søknad og CV blir kun lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Vi garanterer at personopplysninger ikke vil bli brukt i andre sammenhenger eller av andre virksomheter. Vi garanterer også for at informasjon kun blir benyttet i rekrutteringssammenheng for Borregaard AS. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår forpliktelse overfor deg, forutsatt at vi ikke er forpliktet etter den til enhver tid gjeldende lovgivning til å arkivere eller oppbevare opplysningene.

I forbindelse med søknadsprosessen benytter Borregaard AS de rekrutteringsløsninger som tilbys av Lumesse. Dette selskapet vil kun ha tilgang til dine personopplysninger i den utstrekning dette er nødvendig for å tilby oss rekrutteringsløsningen, herunder blant annet for tilby brukerstøtte og for lagre opplysningene på sin server.

Du kan på forespørsel til HR-avdelingen i Borregaard AS be om innsyn i hvilke personopplysninger som er lagret om deg og hva slags behandling disse undergis. Dersom registrerte opplysninger er uriktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve å få dem rettet, supplert eller slettet. Dersom du har opprettet brukerkonto hos oss i denne rekrutteringsløsningen, kan du også selv slette eller endre dine registrerte opplysninger gjennom pålogging med ditt brukernavn og passord. Borregaard AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger i selskapet, og har forretningsadresse: Borregaard Hovedkontor, Postboks 162, 1701 Sarpsborg.

Dag Arthur Aasbø hos Borregaard AS er overordnet ansvarlig for all rekruttering i vår virksomhet. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser kan du kontakte oss på e-post borregaard@borregaard.com.

Vi gjør oppmerksom på at mye av kommunikasjonen i rekrutteringsprosessen skjer via e-post, og at alle jobbsøkere må akseptere vår personverngaranti for å kunne sende inn sin søknad eller registrere en brukerkonto i vår rekrutteringsløsning.


 
Siden åpnes i et nytt vindu

Allerede registrert?

Du kan bruke informasjon fra sosiale profiler når du søker. Du får mulighet til å kontrollere og endre informasjonen før du sender søknaden.